Avui obert: 09:00-13:30, 16:30-20:00
Demà obert: 09:00-13:30

Cribratge Test d'Antígens Ràpid (TAR)

Programa Test d’Antígens Ràpid (TAR). 

El test d’antígens és un test d’autodiagnòstic per a saber si en un moment precís es té una infecció activa i presenta antígens del virus SARS-CoV-2 de la Covid-19.

El test realitzat a la farmàcia és nasal i el realitza el propi pacient seguint les instruccions i sota supervisió del farmacèutic.
 

Qui pot realitzar el test d’antígens supervisat?

Qualsevol persona major de 6 anys
Les persones que vulguin anar de viatge a països que demanin certificats de tests d’antígens
Persones que hagin d’anar a una residència

Quan i com tindré accés als resultats?

Els resultats dels TAR s’obtenen en 15 minuts aproximadament i serà el propi farmacèutic qui et comunicarà el resultat. A banda, s’inclouran al sistema d’informació corresponent (plataforma TARCAT) del Departament de Salut. Podràs consultar el resultat del teu test a La Meva Salut, a partir de l’endemà.

L'horari de la farmàcia per la realització del TAR és qualsevol hora de l'horari de la farmàcia, fins a 1/2 abans de tancar, cada dia de la setmana, excepte els diumenges i festius que tenim tancat.

Important

Els resultats dels test d’antígens, tot i ser molt fiables tenen menor sensibilitat que els tests PCR i poden existir falsos negatius. Cal prendre sempre les mesures adequades, especialment si es presenten símptomes compatibles amb els de la Covid-19.

Horari

L'horari per la realització del TAR és qualsevol hora de l'horari de la farmàcia, fins a 1/2 abans de tancar, cada dia de la setmana, excepte els diumenges i festius que tenim tancat.